Genç Odasında Ranza Yer Kazandırıyor

Çocuğunuzun yatak odasında asla yeterince yer olmayacak. Bu yüzden genç odasında, ranza ve arkadaş yatağı size dekorasyonda güzel görünümüyle biraz yer kazandırabilir. Arkadaş yatağının üst kısmı koltuk şeklindedir, ama altındaki parça yatağa dönüşebilir. Bu durum, ilave oturma mekânı ve çocuğunuzun arkadaşının da aynı odada kalmasını sağlar. Hatta bazılarının alt kısmında ek depolama yeri bulunur.

Bu yatakların farklı model ve materyal alternatifleri bulunur.  Bunlar, genç odasına mekân kazandırmak için mükemmel çözümlerdir. Ayrıca çocuk odası dekorasyonunda sofistike bir görünüm elde etmenizi de sağlarlar.

Genç odası alırken dikkat edeceğiniz ilk şey; güvenlik ve dayanıklılıktır. Özellikle ranzanın üst yatak iskeletine bağlanmış merdiven olmasına dikkat edin. Ranza evinize getirildiğinde, ekibin özenle kurmasına ve sizi bilgilendirmesine özen gösterin. Kazalara neden olmayacağına emin olun.

Genç odasını seçerken düşünmeniz gereken bir diğer nokta da estetiktir. Çocuğunuzun yatak odası bir tema kullanılarak dekore edilmiş olabilir. Ranzayı bütün oda için ilham verici bir parça olarak kullanabilirsiniz. Doğru kumaş kombinasyonunu, doğru deseni ve ranzanın tasarlandığı materyali özenle seçin.