Kızlar İçin Modern Genç Odası

Genç Yatak Odaları Zalf

Genç odasını baştan aşağı yeniden dekore edin. Tavanlardan başlayın. Bir odada ilk bakılan şeylerden biridir. Bu yüzden temiz ve bakımlı görünmesi önemlidir. Genç odası duvarlarıyla uyumlu bir renk seçin ve tavanı beyaz yerine başka renge boyayın.

Genç odası duvarlarını boyayın. Bu belkide dekorasyon sürecinin en önemli aşamasıdır. Tüm odanın havasını değiştirir ve odadaki herşey duvarların rengine göre seçilir. Kızınızın en sevdiği rengi seçin ve her duvarı farklı bir renge boyamaktan korkayın. Bu şekilde genç odasına modern bir görünüş kazandırmış olursunuz.

Orijinal bir karyola başlığı seçin. Yatak odasının en önemli mobilyası yatak olduğu için yatak başlığı da göze çarpmalıdır. Modern görünüşü yakalamak için dört köşeli başlıklar yerine değişik şekillerde üretilmiş başlıklar seçin.

Yatak örtüsünü dekore edin. Seçtiğiniz kumaş duvarların rengiyle uyumlu olmalıdır. Kızlar pembeyi ve moru sever. Bu renkleri tercih edebilirsiniz. Ama yine de kızınıza danışmadan karar vermeyin.

Kız çocukları aynalara bayılır. Aksesuar olarak aradığınız aynayı bulamıyorsanız internet üzerinden de araştırma yapabilirsiniz. Piyasada çok çeşitli dekoratif aynalar bulunmaktadır.