Genç Odasında Siyah Renk

Çocuğunuz en sevdiği rengin siyah olduğunu söylediğinde panik yaşıyor olabilirsiniz. Ama siyahı genç odasında kullanmak, oda içinde ilginç ve şık bir görünüm yakalamanıza yardımcı olabilir. Öncelikle çocuğunuzun siyahı bu kadar sevmesinin sebebini araştırın. Örneğin, siyah sevgisi tuttuğu futbol takımından geliyor olabilir. Bu durumda, genç odası duvarlarını beyaz boyayabilirsiniz ve odada uyumu yakalamak için siyah aksesuarlar kullanabilirsiniz. Takımın bir logosu ya da posteri oğlunuzu mutlu edebilir.

Açık eflatun kızınızın en sevdiği renk olabilir. Bu rengi sevmesinin sebebi en sevdiği şarkıcının en sevdiği renk olması olabilir. Kızınızı üzmeden genç odasında bu rengi kullanarak çeşitli dekorasyon stilleri uygulayabilirsiniz.

Çarpıcı bir rengi daha ciddi renklerle birleştirmek güzel bir etki yaratabilir. Siyah ve sarı gibi renkleri genç odası içinde çeşitli aksesuarlarda kullanabilirsiniz.

Çarpıcı renkleri genç odasında kullanmaktan korkmayın. Duvarları beyaz ya da soluk renklerle boyayın. Odanın dekorasyonunu göze çarpan renklerle yapın. Çocuğunuzun sevdiği renkleri kullanmayı unutmayın.