Genç Odası Yatak Mobilyaları

Picture 048

Çoğu ebeveyn çocukları için doğru genç odası mobilyalarını seçmenin önemli olduğunu bilir. Örneğin; yatak alırken çocuklarının güvenliğini düşünürler ve ayrıca genç odasının büyüklüğüne göre alışveriş yaparlar. Piyasada çok sayıda ve tarzda çocuk yatağı bulunmaktadır. Bu yüzden ebeveynler panik olmamalıdır. İşte size beş çeşit genç odası yatakları:

Ranzalar: Bu tür yataklar hem genç odasında yer tasarrufu sağlar hem de çocuklar için eğlence kaynağı olur.

Yüksek Yataklar: Bu yataklar ranzaya benzer ancak alt katında yatak yerine masa, çekmece veya başka mobilyalar bulunur. Yer tasarrufunda ilk sıradadır.

Karyolalar: Karyolaların en önemli özelliği dört köşesinde uzun ayaklarının bulunmasıdır ve daha çok dekoratif açıdan ön plandadır.

Özel tasarlanmış yataklar: Değişik renklerde, şekillerde ve büyüklüklerde bulabileceğiniz yataklardır. Hem bebeklere hem daha büyük çocuklara göre çeşitler vardır.

Çekmece yataklar: Yatağın altında bulunan çekmece şeklindeki ikinci yatak büyük bir avantajdır. Bu tür yataklar iki çocuklu aileler için çok uygundur.