Sizi Arayalım !!

Genç Odası Fiyatları

Sihir Genç Odası Fiyatlandırma

Sihir Genç Odası ürünleri modüler özellikte ve tamamen isteğinize özel ölçülerde tasarlanabilmektedir.  Renk alternatifi, parlak ve mat yüzey özelliği, aynı odayı paylaşan kardeşlerin karyola ve çalışma alanı planları, erkek ve kız çocuk dekorasyon tercihleri bu seçimlerden sadece bazılarıdır.  Websitemiz ve mağazalarımızda beğendiğiniz genç odaları ve konseptler bu kriterlere göre fiyatlandırılır. Üstelik, Özel Dekorasyon Hizmeti 31 Ağustos 2011 tarihine kadar ücretsiz gerçekleştirilecektir.

Özel Dekorasyon Hizmeti

Ekibimizdeki dekorasyon uzmanları ve iç mimarlar seçimleriniz doğrultusunda teknik çizim ve önerilerle mekanınız için en uygun mobilya ve ölçülerini belirlemenize destek olurlar.

Modüler Fırsatlar

Çocuk ve Gençlerin 9-18 yaşları arasındaki hızlı büyüme dönemlerinde ebeveynler birçok defa mobilya değiştirmek zorunda kalırlar. Bu da maliyetlerin yıllar içerisinde farkında olmadan oldukça yükselmesine sebep olur. Oysa, Sihir Genç Odaları modüler özellikte ve uzun vadeli kullanım kalitesinde İtalya ve Türkiye’de tasarlandığı için satın aldığınız koleksiyonlara her zaman ek üniteler seçebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için bizi arayın ve mağazalarımızı ziyaret edin.  Mağaza adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.

Copyright 2011 Sihir Mobilya All rights reserved.
Genç Odası Mobilya ve Dekorasyon Projelerinizde Ücretsiz İç Mimari Hizmet! 0212 282 5000