Erkek Genç Odasına Yatak Örtüsü Seçimi

Oğlunuzun yatağı için doğru temayı seçmek kolay bir karar gibi gözükür, fakat eski temanın yerine yenisini getirmeden önce düşünülmesi gereken şeyler vardır. Çocuğumuzun ilgileri ve genç yatak odasının dekoru doğrultusunda seçim yapmak doğrudur.

Hangi tür yatak takımını istediklerini sormak,  çocuklarınızı daha mutlu edecektir.  Eğer çocuğunuz çok küçük ve kararsızsa kendi fikirlerinizi yardım etmek amacıyla söyleyebilirsiniz.

Hobiler

Hobileri doğrultusunda bir seçim yaparak favori spor takımını yatak takımlarında kullanabilirsiniz. Eğer çocuğunuz futbol fanatiği ise takımındaki oyuncuların resimleri ile kaplı bir nevresim takımını seçebilirsiniz.  Eğer çocuğunuz astronomi ile ilgiliyse, genç odası için yıldız ve gezegen resimli bir takım seçebilirsiniz.

En sevdiği Hayvan:

Çocuklar hayvanlara karşı büyük bir sevgi duyar ve yatak takımlarında bütün hayvan resimlerini bulmak mümkündür. Eğer bir tavşan, köpek, hamster gibi hayvanlar ile oynamayı seviyorlarsa bu tip seçimler kolay seçimlerdir. Belki de daha değişik bir tarz olarak,  goril ya da aslan gibi bir seçimler de genç odası için olabilir.

Çizgi film veya çocuk TV programı:

Yatak örtüleri üzerinde, Çizgi film veya çocuk TV programlarındaki kahramanlar en sevilen şey olabilir. Fakat dikkat etmeniz gereken, yeni çizgi filmlerin çok çabuk çıkabileceği ve çocukların da zevklerinin çok çabuk değişebileceği ve yeni yatak örtülerine ihtiyaç duyulabileceğidir.

Dikkat etmeniz gereken en önemli şey ise, seçiminizi kendiniz için değil oğlunuz için yapmakta olduğunuzdur. Son sözü söylemeyi onlara bırakın ve dekorasyonun tadını çıkarın.