Erkek Genç Odası Tasarımları

Erkek çocukların genç odalarını düşünün. Felaket! Oyuncaklar, kitaplar, kıyafetler ve diğer her şey her yerde. Ancak korkmaya gerek yok. Çocuğunuzun zevklerine göre bir düzenleme yaparsanız bu dağınıklık ortadan kalkacaktır.

Renkler ve Temalar

Öncelikle renk ve temayı belirlemelisiniz. Daha sonra bunları eşyalara ve duvarlara uygulamalısınız. Kızlara özgü renklerden kaçının. Erkekler çocukları arabalardan çok hoşlanır. Siz de buna göre bir dekorasyon yapabilirsiniz. Superman veya spor temaları arabaları takip eder. Plaj motifleri ise tamamen enerjik bir ruhu yansıtır.

Önemli Mobilyalar

Rahat bir yatak başta gelir. Yukarıda bahsedilen motiflerde bir yatak seçebilirsiniz. Eğer genç odası paylaşılıyorsa ranza da alabilirsiniz. Yüksek yataklar ise daha fazla boş alan sağlar. Dolap ve çekmeceleri çocuğunuzun zevklerine göre yerleştirmeniz en uygunudur.

Odaya Renk Katın

Son olarak aksesuarlarla odayı renklendirebilirsiniz. Bu anlamda aydınlatma ve aynalar önemlidir. Spor eşyalarını duvarlara asabilirsiniz. Ya da ufak bir kale koyarak odaya saha imajı verebilirsiniz. Çeşitli posterler de genç odasını süslemeye yardımcı olacaktır.