Erkek Genç Odası Dekorasyon Önerileri

Erkek genç odalarını tasarlamak için pek çok yol vardır. Aşağıda bunlar arasından size yardımcı olabilecek önemli ve basit bazı önerileri bulabilirsiniz.

Raflar ve Depolama

Oğlunuzun odasının temasına uyacak raflar ve depolama üniteleri bulmak mekanı güzelleştirecektir. Örnek olarak, modern ya da teknoloji odaklı bir stilde oda için gümüş metal görünümlü raflar kullanabilirsiniz.

Duvar Rengi

Duvarlar için, oğlunuzun yatak takımına uyacak bir ya da iki renk seçin. Seçtiğiniz renklerden biri, mekanda daha doğal duracaktır. İkinci renk de derin vurgu vermek için kullanılır. Örnek olarak, eğer çocuğunuzun okyanus temalı bir yatak takımı varsa, asıl renk olarak soluk bir mavi kullanabilir ve koyu lacivertle bunu vurgulayabilirsiniz.

Sepetler ve Kutular

Her zaman bir sepet için yer vardır. Erkek çocuklar arasında en popüler model metalik sepetlerdir. Ancak, kumaş veya hasır sepetler de kullanabilirsiniz. Bu sepetler ve hatta kutular koleksiyon kartları, toplar ve diğer oyuncaklar için idealdir.

Ev Ödevi Alanı

Çocuğunuzun odasına sessizce ödevini yapabileceği bir masa koymayı deneyin. Sakin bir mekan sağlamanın iyi bir yolu bir oda ayıracı kullanmaktır. Bu bölücü üniteyi odayla uyumlu bir renge boyayabilir ya da posterler asabilirsiniz. Bölücünün masa tarafında kalan bölümüne mantar pano koyabilirsiniz.

Çocuk odaları için sonsuz sayıda tasarım fikri vardır. En önemlisi dekorasyon sırasında oğlunuzun fikrine de önem vermenizdir. Onlara sadeleştirilmiş seçimlerle sizinle birlikte seçme şansını tanıyın. Yeşil mi mavi mi? Beyaz mı ahşap mı? Araba yarışı mı hayvan deseni mi? Odası hakkında son kararı vermeye yardım ederse, oğlunuz kendisini odasının gerçek sahibi gibi hisseder ve böylece odasını daha rahat kullanır. Ayrıca odasında daha rahat ders çalışır.